SMJEŠTAJ

O SMJEŠTAJNIM JEDINICAMA

Četiri apartmana imena su dobila po biljkama koje okružuju kuću; lavandi, maslini, smokvi i ružmarinu. Ako Vam je kod odabira važna boja interijera, jer Vam je određena boja posebno draga ili Vas posebno opušta, možete odabrati između apartmana kroz čije cjelokupno uređenje se protežu nijanse plave, zelene, narančaste ili smeđe boje. Svaki od apartmana ima svoju čar, drugačiju atmosferu i doživljaj, svaki je po nečemu poseban.

Apartmani u prizemlju (Lavanda i Ružmarin) pružaju više prostora za boravak na otvorenom zbog prostranih terasa, dok vizura s balkona s 1.kata (apartmani Maslina i Smokva) pruža jedinstveni doživljaj, a roditeljima s malom djecom omogućava bezbrižni boravak na terasi i stalni nadzor nad djecom koja se igraju na plaži ispod kuće.
Svi apartmani imaju jednu spavaću sobu, kupaonu, kuhinju, dnevni boravak s blagavaonom i kaučom na razvlačenje. Svaki apartman ima vanjski prostor (terasa ili balkon) s pogledom na more. Apartmani su opremljeni klimom, SAT TV, hladnjakom, pećnicom ili mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, cjedilom za sokove, svim potrebnim priborom za jelo, posteljinom i ručnicima, fenom, stalkom za sušenje odjeće.

Svaki apartman ima vlastito parking mjesto. Zajednička perilica za rublje nalazi se u podrumskom prostoru.
Ukoliko imate bilo kakve posebne želje, zahtjeve i potrebe ili se samo dvoumite koji apartman odabrati, slobodno se obratite kako bismo Vam pomogli odabrati idealni smještajni kapacitet za Vaš odmor!

Dok ležite u hladu na terasi svog apartmana za odmor i opušta Vas miris lavande, gotovo da se nalazite na plaži! Svega 20 metara udaljeni ste od ljetnog osvježenja, od ulaza u predivno Jadransko more, a Vaša terasa omogućava privatnost i uživanje u vlastitom miru.

shadow

Dok uživate u dobroj knjizi ili hladnom piću na Vašem balkonu na 1.katu, ma koliko god knjiga bila napeta i zanimljiva, sigurno će Vas ometati predivni pogled na plažu, na kontinentalni dio Hrvatske; na Selce i na impresivne obronke Velike Kapele koja odvaja kontinent od mora.

shadow

Buđenje uz jedinstveni pogled koji se pruža s prozora apartmana Smokva, doživljaj je koji ćete zasigurno dugo pamtiti. Pogled s prozora spavaće sobe mogao bi biti predložak sa umjetničku sliku: more mirno kao ulje, u pozadini planine.

shadow

Prostrana terasa apartmana Ružmarin djelomično graniči sa šumicom, a ima i pogled na more i udaljena je od mora svega nekoliko metara.

shadow

Soba Lovor idealna je za parove koji se ne žele klasični smještaj u apartmanu, koji se ne žele opterećivati kuhanjem na odmoru, već jesti u restoranima ili pripremati obroke na otvorenom u prirodi u vrtnoj kućici „Morski vuk“.

shadow