O nama

Dragi Gosti

U potrazi idealnog mjesta za izgradnju obiteljske kuće za odmor, vodilo nas je nekoliko kriterija. Da se nalazi neposredno uz plažu u netaknutoj prirodi, u prometno lako dostupnom mjestu, a s druge strane da je mjesto malo i pitomo i da se duh i atmosfera mjesta nisu izgubili zbog pretjerane urbanizacije i gužve.

Kod izgradnje kuće nije bilo kompromisa: kuća je morala biti uklopljena u prostor, izgrađena u skladu s prirodom i s mnogo prirodnog kamena koji stvara posebnu atmosferu, a s druge strane, modernih materijala koji osiguravaju maksimalni komfor boravka. Prilikom opremanja smo s puno ljubavi i pažnje osmišljavali svaki detalj.

U prostranom vrtu s puno ljubavi njegujemo autohtone mediteranske biljke. Mirisi lavande, ružmarina, lovora i prekrasne boje oleandra opuštaju za vrijeme šetnje ili boravka na terasi.

Naša se obitelj ugošćivanjem bavi od 1974. godine, kroz 2 restorana i motel. Kroz godine smo upoznali želje i potrebe gostiju i shvaćamo kako je danas, više nego ikad, čovjeku potreban mir i povratak prirodi, ali da su sve suvremene potrebe zadovoljene na najvišoj razini. Kada zatreba, tu smo za Vas i sva Vaša pitanja, a ostatak vremena puštamo Vas da uživate u našoj kući, Klimnu, otoku Krku.
Pozivamo Vas da osjetite atmosferu naše kuće i da ona postane i Vaš kutak Mediterana za potpuni odmor duše i tijela!

Obitelj Žganjer

REZERVIRAJTE!

Dobrodošli na naše web stranice. Kontaktirajte nas direktno za najbolju cijenu!

shadow